T’ajudem des de les teves primeres passes

Per què Hobbiton?

Som petits i això ens fa GEGANTS

Cultivem relacions properes amb les famílies

Al nostre centre la relació constant amb les famílies és fonamental. Aquesta proximitat facilita l’intercanvi d’informació, assegura el benestar dels infants i mantè uns hàbits coherents tant a casa com a l’escoleta per aconseguir resultats educatius òptims.

Promovem una educació flexible i organitzada

Oferim una metodologia didàctica oberta i flexible que respecta els principis pedagògics fonamentals. Ens adaptem a les noves necessitats educatives, mantenint un ambient de serenitat i rigor en el treball per garantir la millor experiència d’aprenentatge per als nostres infants.

Procurem una educació personalitzada

Respectem els ritmes evolutius de cada infant i estimulam el desenvolupament intel·lectual de cada nin/a per comprendre i expressar-se creativament en diferents formes de llenguatge, adaptant-nos a les seves necessitats individuals.

Juguem per ensenyar, juguen per aprendre

Utilitzem el joc i el llenguatge com a bases metodològiques per al desenvolupament infantil. El joc ofereix oportunitats per descobrir, explorar i aprendre, fomentant la independència i autonomia dels infants en un entorn segur i estimulant.

Una trajectòria en constant creixement

Vam nèixer fa gairebé 20 anys però aprenem i creixem cada dia. De vegades gràcies als nins, de vegades gràcies a les families. Però sempre en pro d’una educació de qualitat i propera.